Produse GPL Secvential
Avem pe stoc o gama larga de instalatii secventiale GPL auto, cu rezervoare de mai multe tipuri, capacitati si dimensiuni.

PRODUSE:

1.  Instalatii secventiale GPL auto marca MARINI  - ITALIA:
- produse cunoscute de peste 30 ani de activitate in domeniul GPL auto si apreciate in intreaga lume. Componentele acestui sistem de alimentare au fost proiectate si fabricate in scopul adaptarii perfecte la autovehicul, fara a-i modifica modul de functionare original si concepute cu scopul de a garanta 3 obiective: ECONOMIE , SIGURANTA si RESPECT PENTRU MEDIU.
PARTENERI
2. Instalatii secventiale GPL auto  marca AGC COMPACT:
- sunt concepute pentru motoare cu 4 cilindri si sunt de provenienta Italia, Polonia si Franta, avand urmatoarele caracteristici:
- procesor modern echipat cu functie SAA (Sistem Adaptare Automata)
- sistem de comutare automat
- asamblare rapida si facila
- autoreglaj de presiune si temperatura
- conceput pentru motoare pe benzina de 4 cilindri.
ALIMENTARE GPL
TEST BENZINA VS GPL
TEST INCENDIU GPL
TEST COLIZIUNE GPL
3. Instalatii secventiale GPL Premium marca ZENIT PRO:
- care are in componenta CEA MAI PERFORMANTA UNITATE ELECTRONICA DE CONTROL din Europa - INPRO 2012.
- sunt concepute pentru motoare puternice si sunt de provenienta Italia, Polonia si Franta, avand urmatoarele caracteristici:
- calculator "ECU"pentru motoare in 4,6 si 8 cilindri.
- unitatea electronica este dotata standard cu modul de autoadaptare in functie de OBD-ul autoturismului, nefiind necesar nici un reglaj ulterior dupa montajul si calibrarea instalatiei GPL
- procesor de ultima generatie cu tehnologia "double memory"
- carcasa si conectori de 48 pini AIRPROOF
- functie POWER MAX
- compensare de presiune
- regim de functionare Nordic,
- Cel mai puternic reductor din Romania!
Caracteristici si tipuri de rezervoare:
a.  Rezervoare cilindrice: - sunt montate in portbagajul autovehiculului, in spatele banchetei
- au urmatoarele caracteristici:diametru rezervor cilindric (mm) / capacitate rezervor (litri): 315/35L, 315/60L si 360/90L
b. Rezervoare toroidal interior: - sunt montate in locul roatei de rezerva,  la autovehiculele care au roata de rezerva amplasat in interiorul portbagajului , avand dimensiunile corespunzatoare rotii autovehiculului.
- au urmatoarele caracteristici: diametru rezervor (mm) / inaltime rezervor toroidal (mm) / capacitate rezervor (litri): 580/200/38L, 600/200/40L, 630/220/55L.
c. Rezervoare toroidal exterior: - sunt montate in locul roatei de rezerva, la autovehiculele care au roata de rezerva amplasat in exteriorul, avand dimensiuni corespunzatoare rotii autovehiculului.
- au urmatoarele caracteristici: diametru rezervor (mm) / inaltime rezervor toroidal (mm) / capacitate rezervor (litri): 600/220/45L , 670/220/65L.
  • Rezervoarele sunt fabricate dintr-un otel special (tratat impotriva fisurilor) cu o grosime de 3,5 mm. Ele sunt fixate pe autovehicul cu platbande si suporti dimensionati sa GARANTEZE, cu rezervorul plin, buna ancorare la solicitarile datorate unei accelerari sau decelerari extreme de mari.
  • Rezervoarele autovehiculelor pe gaz sunt construite dintr-un aliaj special de 20 orim mai REZISTENT la strapungeri decat rezervoarele de benzina, methanol sau etanol.
  • Noile rezervoare cilindrice sunt construite cu un dispozitiv care nu permite umplerea lor peste capacitatea de 80%, permitand in cazul cresterii temperaturii gazului in volum fara a iesi gazul din rezervor.