- Service-ul nostru este situat in loc. Floresti, si va pune la dispozitie instalatii secventiale GPL auto de ultima generatie, de provenienta Italia , marci renumite cum ar fi: MARINI, AGC COMPACT, ZENIT PRO, pentru aproximativ toate tipurile de autovehicule, injectie directa, monopunct si carburatie.
Aceste instalatii GPL auto sunt montate de o echipa profesionista, specializata atat in tara cat si in Italia, efectuarea montajului instalatiilor GPL auto fiind realizata la cel mai bun raport CALITATE = PRET!
- Tehnologia utilizata de firma noastra este o tehnologie de top, produsele producatorilor mentionati mai sus facand parte din cadrul unor companii italiene cu o istorie impresionanta in domeniul instalatiilor GPL auto.
- Desi suntem o echipa noua pe piata din Romania, putem afirma faptul ca suntem una dintre cele mai cautate societati de specialitate din tara datorita in principal seriozitatii si profesionalismului echipei noastre, a experientei acesteia de-a lungul a nu mai putin de 8 ani de zile in domeniul montajului instalatiilor GPL auto, precum si datorita echipamentelor utilizate, prin folosirea configuratiei originale a producatorilor instalatiilor GPL auto. PUNCTUALITATEA, PROFESIONALISMUL, EXIGENTA si CALITATEA in tot ceea ce realizeaza, face ca aceasta echipa sa fie una capabila si competitiva pe piata din Romania.
- Produsele oferite de firma noastra sunt construite cu materiale de calitate, cu ajutorul tehnologiei recente, avand ca si efect principal GARANTAREA CALITATII, SIGURANTEI si FIABILITATII, respectand totodata normele europene si nationale in vigoare, fiind omologate RAR - OCP. Marcile de instalatii secventiale GPL auto mentionate sunt apreciate in intreaga lume de mai bine de 40 de ani de activitate in domeniu.
- Obiectivul principal al echipei noastre este Seriozitatea fata de client, Respectul pentru mediu inconjurator , pentru un combustibil ECONOMIC si CURAT, pentru Tehnologie calificata!!!
PARTENERI
TEST COLIZIUNE GPL
TEST INCENDIU GPL
TEST BENZINA VS GPL
ALIMENTARE GPL